Anotace: Láska je nekonečnou inspirací, zarmouceného smutku i nekonečného štěstí.
Jen ty dokážeš,
že když kráčím
po ulici plné lidí
Směji se,
od ucha k uchu
Do nichž mi hraje
Jedna z mých
Oblíbených písní.
Jen tobě
dávám vinu za to, že
Při koukání se
Z okýnka tramvaje
Mi po tváři
Stékají slzy
Vyjímečně však nenaplněné
smutkem
Utrpením
Žalem
Nicméně slzy
Štěstí
Zakrývající mou tvář.
Kloním hlavu stranou
Aby přihlížející
Neviděli
Lásku v srdci schovanou.