Sluneční
Uprostřed Slunce díru
udělám kvůli Tobě
pro dvě těla na míru
- proč nejsou tady obě?
v bílým tunelu sdílím
dvojlůžka půlku ráje
svým dílem pošetilým
zdím tmu ať nevyhraje
je jí dost kolem Slunce
i v srdci svém ji cítím
jak na jed v muchomůrce
na ni si neposvítím
kterak bys mohla za mnou
přilítnout odkudkoliv
v košilce s rozvázanou
mašlí od prsou oliv
na dotek, čím to bude
že v plazmatu se svíjím
s představou Tebe všude
kam pohlédnu k těm zmijím
paprsků pokroucených
do klubek žhavých láskou
Ty v moci nocí černých
na Zemi zůstalas, kov
žlutý máš kolem hrdla
ve zlatě kamínečky
rubínů, kamna zrudlá
v očích, hlad vlčí smečky
po lásce nadpozemské
slunečním větrem syté
Tvé touhy ryze ženské
miluji, jasně chci Tě
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: SmallGeorge, Rozina, básněnka, jitoush, Amonasr
Komentáře (0)