Byla jsem do tebe zamilovaná,
avšak vše končí jsi mi řekl,
vše zavinila dívka nejmenovaná,
mých citů jsi se sprostě zřekl.
Topila jsem se v slzách mých,
dlouho trvalo než jsem se odrazila,
poslouchala záplavy pomluv zlých,
ale nakonec jsem to uspěšně porazila.
Kvůli jedné noci ztroskotalo naše království,
už nejsem tvá královna a ty můj král,
končí toto naše slibované nekonečné bláznovství,
pro pár nocí s jinou jsi se královny vzdal.