Jsi mým životem i přes to,
že dávno usínáš s někým jiným
stále jsi mým hlavním cílem,
ztratil jsem Tě
a za to se viním.
Člověk by myslel, že čas zahojí rány
Že každá chvíle bez tebe dá prostor dalším ženám
avšak žádná není jako ty,
z žádné jiné ten úzkostný pocit prostě nemám.