Zdá se mi,
Že
Polarita jako kontrast noci a dne
Proudí v tobě často místo krve
Ráno úsměv,
o půl noci smutek
večer různě,
kéžbys tomu,
aspoň když jsi se mnou,
utek.
Když spojená s tebou
Ruku v ruce kráčím
Ať tmou či mlhou,
Vždy známý pocit mě omráčí,
Že jsem na horské dráze
Říkám si,
Zda
Mě to nevyjde příliš draze
Být po tvém boku,
Ladit s tvou dlaní
Ladit s tvými ústy,
Čekat co mě kdy zas zraní
A pozorovat,
Jak uvnitř jsi pustý
Jak ze starých slz
Se tvoří tvrdé krusty.
A dál jen čekám,
V co špatného to vyústí.