Přesto všechno,
já věřím na lásku.
Až zatřepotá křídly.
Přitiskne je na mé rty.
Něžně.
Pak vdechnu tě navždy.
Nebude už více dní,
plných všedních nutností.
Budeme tu my…
A život, který chutná
Sladkokysele.
Jak polibek po rybízu.
posílám jednou velký ST tohle se mi líbí a je to moje kafe jak se říka,pěkně píšeš...
29.07.2014 22:39:55 | střelkyně1