Výzva
Anotace: čas rychle plyne....
Pojď ke mně lásko blíž,
neztrácejme čas,
tlukot mého srdce uslyšíš,
v očích uvidíš zvláštní jas.
To v Tvé přítomnosti
dech se mi zrychlí
a jsem plná smyslnosti.
Tak proč odkládat tu chvíli.
Naše těla ať v jedno splynou
jako na moři dvě vlny,
prožijme spolu chvíli krásnou,
pokud nemají to být jenom sny.
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (5)
Komentujících (5)