Anotace: ...
láska existuje...i srdce a duše, občas ale umírají spolu, snad pro další lásku
01.08.2014 20:58:54 | básněnka
ano, básněnko,pro tu jedinou, ničím nezatíženou, nezištně prostou...děkuji.z.
02.08.2014 10:25:15 | zdenka
Já vím, hlavně ta nezištnost se ale špatně hledá...
02.08.2014 12:51:27 | básněnka
možná je dobré nalézt ji v sobě...s druhými někdy nic nenaděláme...
03.08.2014 19:05:35 | zdenka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?