chodívá za mnou
Anotace: ... už dávná a ...
.
chodívá za mnou
jako něžná afrodíté
zahleděná bez závoje
do potom a zrcadlem
najednou pronikají
i za mnou taky
a má slova
jí ve rtech
ukrývaná
červenají
a jak má
milá jde
i v objetí
byla s ní
už dávná
a rozená
z pěny
.
Komentáře (1)
Komentujících (1)