Anotace: Dlouhá cesta bojovníků, než dojdou až k pravé polovině.
Díky
-
Byl jsem básníkem,
byl jsem snílkem,
pak jsem potkal Tebe
…stal se viníkem
Vinen láskou hlubokou
pro Tvé něžné oči
když držíme se rukou
v ruce na kolotoči
Světe točíš se nám
proti směru ručiček,
a já Bohu žehnám,
že mi poslal…
tu nejlepší z holčiček
Že mi Tebe seslal
má lásko jediná,
a že si s Tebou vyhrál,
…že nejsi má dějina
Jsi má současnost
přítomná a nekonečná,
pevná jako stálost,
i budoucí
…má slečna