Anotace: trochu jinak popsaná zamilovanost...já to tak aspon cítím
:-)) schovej svoji lásku a něžně ji zabal do svých dlaní..mám radost :-))a pak ji dej do šátku zastrč za bundu a jeď..no... nezapoměň na helmu až jí budeš prohánět ju.
07.03.2007 22:12:00 | Nút
RešHeNúnHe: docela se pleteš...vím co a koho mám v hlavě a v srdci...
29.01.2007 07:17:00 | black_and_red
Neříkám, že to není pravda a nebo, že to nejde ze srdce... Jen tvrdím, že to je lásky hledání, netřímáš ji pevně a doufáš.
29.01.2007 05:33:00 | RešHeNúnHe
Blázínku...Opava je od Prahy kousek :-)) Vždyť máš celej život před sebou :-)
28.01.2007 18:26:00 | no
Jestli seš zamilovaná...tak Petřín je to pravý...já jela s manželem v noci po Praze autem... jsme spolu 26 let, víš a mám ho moc ráda...a na Peříně jsme byli tolikrát...jen jsem na to nějak pozapomněla...ale už si zase vzpomínám :-)
28.01.2007 18:12:00 | no