Snad potkám Tě ženo, mořská pěno,
Venuše, královno rozkoše.
Vidím Tě všude, snad to někdy bude,
snad vášeň rozhoří moje pudy,
a nebude to jenom z nudy.
Tvé horké rty obepínají mě v klíně,
zbavila jsi mě toho břímě. Klesám teď
do Tebe, topím se v pěně, rozpouštím
ego, nic nezůstalo ze mně.
Věčnost a krása, vděčnost a spása,
zaplavuje mě ohromný cit, jak tenhle svět
napravit.
Milovat a nemyslet, to ostatní
zařídí svět.