Anotace: ...
Stopu v písku smyje vlna, otisk duše je inkoust, na který zmizík ještě nevynalezli. Ano, je v tom vzdor, aravara dí pravdu... umíš překvapit :-)
04.08.2014 16:35:46 | Pamína
navzdory b. zpívá...děkuji.z
05.08.2014 18:01:57 | zdenka
Daljsem tipa za hutný obsah při maximální úspornosti a za míru vzdoru.
03.08.2014 22:39:12 | aravara
děkuji...úsměv...z
04.08.2014 16:08:45 | zdenka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?