Anotace: Kapky vody na nahém těle, a pak padáme do postele =OD
bublinky..a mihotavé světlo svíčky..kapky vody..hezoučká básenka ..a nádherně vyjádřené pocity..jo to ti móóc přeju..a ještě něco jsi šikulka :-)
07.03.2007 22:16:00 | Nút
...hezké milé zamilované roztomilé opravdové něžné mokré překvapující bublinkové dotykové romantické a koupelově rozverné...
;)...prostě se mi líbí:)
28.01.2007 21:08:00 | Lizzzie
Zájmeno TO...i když je jasné, co TO je...bych vyměnila...je to hezký, líbí se mi to, že jsi veselá, ale co kdyby raději našel jen tebe...a to TO si necháte pro sebe...my už se domyslíme ;-))
28.01.2007 19:12:00 | no