ta noc byla pamatovná
spousta světel a stínů
a těch mnoho souher
z nichž vykvetly lásky
až do velikosti stromů
z bublinek a kouře
některé které zvadly
už v poupatech
pod měsícem a jehličím
(ač i ty rozplakaly štěstím
a dvojích slzí plné klíny)
a snad to bylo tím
že vzedmuté vášně vichr
utajil že láska - sichr -
není jen plný klín...