Anotace: Tahle básnička je inspirovaná písničkou od Avril Lavinge-Naked, napsala jsem ji asi před 2 lety.
Krásná, krásná, krásná..
A s hudbou by byla ještě krásnější?
19.11.2007 21:07:00 | Asinar van Martinaq
Čas míjí láskou,Láska míjí časem.Francouzské přísloví
Srdce mi pro Tě krvácí...
Touha se časem vytrácí
a ten,kdo dál miluje sám
se cítí krutě obelhán!
Čas vzpomínky snad překryje,
však smutek z duše nesmyje.
Tíživou samotu dál cítíš,
ač v jiném srdci touhu vznítíš,
přec jen ta prvá Láska Tvá
hluboko v srdci zůstává!
Čauky ! Měj se fajn...
24.04.2007 20:47:00 | Kozoroh 1
Čas míjí láskou,Láska míjí časem.Francouzské přísloví
--------------------------------------------------------Srdce mi pro Tě krvácí...
Touha se časem vytrácí
a ten,kdo dál miluje sám
se cítí krutě obelhán!
Čas vzpomínky snad překryje,
však smutek z duše nesmyje.
Tíživou samotu dál cítíš,
ač v jiném srdci touhu vznítíš,
přec jen ta prvá Láska Tvá
hluboko v srdci zůstává!
Čauky ! Měj se fajn...
24.04.2007 20:46:00 | Kozoroh 1
je to fakt spíš jako písnička, ale jak už tu někdo řek, krutě pravdivá!! a budeš se divit.. hraje to na obě strany :-(
29.01.2007 00:07:00 | Jeronymo