Anotace: Jen pár vzpomínek mi ještě zbývá a fotek pár, ze kterých se hlava Tvoje dívá a pak už jen prázdno v duši a srdce plné citu, vzpomínky na chvíle blahobytu.
Trochu mi to něco připomnělo, maličko cosi z minulosti, kdy začátek je vždycky krásný ...
07.02.2007 17:20:00 | NikitaNikaT.
Tenkrát je tenkrát, ale není lepší myslet na to, co by mohlo být dnes nebo co bude zítra, pozítří, popozítří...? Asi není dobré se pořád jen ohlížet zpět ;-)
29.01.2007 12:56:00 | ona
Myslim,že vim co cítíš....na takovéhle věci se nádherně vzpomíná,jen nejde zabránit slze,aby si našla cestu z oka na tvou tvář...
28.01.2007 21:16:00 | Haydée
...ale co bylo tenkrát, to se nezapomíná;)...
tenkrát...bez vzpomínek...
dnes obalená v jejich nočních můrách...
...usínám...
.do nového rána.
28.01.2007 21:05:00 | Lizzzie