Anotace: ... interval mezi tónem a jeho čtvrtým diatonickým stupněm, tedy kvarta
Na klidné hladině
Tváříc se nevinně
Vlasy rozpustila
Mne do nich chytila
Básnířku naivní
Co bude dále s ní?
...
Jen tiše zasténá
Teď jsi má
Siréna