Bezvadně jsi to vyjádřil, v pár slovech a pěkně osobitě, včetně názvu... Taková už hezky vytříbená poetika :-)
09.08.2014 13:22:04 | Amonasr
Děkuji :-) Učim se a inspiruji se - i od Tebe ;-) ale hlavně života :-D
09.08.2014 15:09:17 | Kubský P.
Och – ještě že mě nevidíš, myslím, že jsem se před Tebou ještě nečervenal... ;-) A děkuju – sice jsi mě nečekaně odzbrojil, ovšemže příjemně :-D Tak učíme se tu jeden od druhého, aspoň já úplně ode všech, které čtu, a máš pravdu, že od života ze všeho nejvíc. Jdeš ale hezky svou cestou – a vím, že už z ní nesejdeš ;-) Tak ať Ti básnický vítr fouká hlavně do zad :-)
09.08.2014 16:43:13 | Amonasr