Anotace: příště.
Můžeš bejt kdekoliv. S kýmkoliv. Jakkoliv. Lásko,
můžem bejt kdekoliv. Kýmkoliv. Jakkoliv. Ráno,
večer svlečen dechu vděčen s tíhou lehkosti
líbej na kosti, klíční a lícní
nepropadej plísni, když to špatné
špatně těsní,
ona teskní,
běž k ní.
Bude pryč.