vlastně když už prosíš, aby někdo neodcházel...není to trošinku zoufalství?...
vím, je to těžký, ale takhle se nikdo získat zpátky nedá...ale držím palce...
...neodcházej...
...z života...
...ze snů...
...z pocitů...
mám strach, že už nebudu o kom mít snít,
pro koho žít,
pro koho ztrácet naději,
která kdesi ve mně...umřela?...
28.01.2007 21:50:00 | Lizzzie
Jako bych v tom viděla sama sebe.....chce to jen neztrácet naději,protože ta umírá poslední...
28.01.2007 21:19:00 | Haydée