Anotace: slza první
*
nesčetně nevyřčených otázek
ve spolknutých odpovědích
promlčenost nedotčených polibků
v nedoručených psaních
natísícero představ v nočním snění
štěně spící na mé košili
za tísícero smutných svítání
rozsvěcení pouličních světel
v šeru temna stmívání
držet si ústa při milování
místo je vykřičet
do celého světa
v pustých bytech
kde krby vychladlé jsou
když kráčím sama noční ulicí
a kapka deště
bubnující po chodnících
je mou jedinou společnicí
*
a co to štěně?...
30.09.2014 23:48:50 | enigman
v té kapce deště kráčí naděje...zpívá píseň kterou déšť nesmyje...polaská...pošeptá...pohladí...přátelstvím, láskou...co nezradí...Střeluško, moc se mi líbí Tvá báseň.děkuji.z
13.08.2014 09:28:50 | zdenka