Ty
Když jdu pozdě v noci spát,
v mých myšlenkách jsi TY,
co vše můžu dát,dám.
A TY budeš Sluncem mojí planety.
Ve vesmíru,
který je tak velký,
ve smíru,
který je tak prchavý,
jsi TY,
jediné o co stojím.
Za zvuků války,
za zvuků zkázy,
za zvuků lásky,
já vedle tebe budu vždycky stát,
TY a já.
Když TI řeknu "odejdi",zůstaň.
Když mi řekneš "odejdi",zůstanu.
Protože ne já a TY,
protože MY,
to je naše cesta,
to jsou naše sny.
Lásko má,
s tebou až ke hvězdám.
Ať je říjen neboj máj,
Tebe,nikdy se nevzdám
Přečteno 566x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Laven De Brig, Malá mořská víla, jitka.svobodova, Rozina
Komentáře (3)
Komentujících (3)