napřeskáčku
Anotace: ... a s tebou usínají...
.
napřeskáčku usínají
a najednou uzávěrku
s vesmíry zaklesnutou
všudyma do big bangů
v báglu balí do pověry
s tebou nechtějí nikdy
a trojí dveře se lehce
otvírají do prázdné
a hrají tě o veřeje
ze snů ve sněhu
balady zbytků
po krupobití
a s tebou
usínají
.
Přečteno 447x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, básněnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)