Letní tábor

Letní tábor

Anotace: Kamarádka mě požádala abych napsala báseň o její letní táborové lásce ...

Toto léto si budu pamatovat,
ty vzpomínky mě budou naplňovat.
Naplňovat mě ještě velice dlouhou dobu,
kdy budu přemýšlet nad tím jak jsme byli spolu.

Od začátku sem toho kluka nenáviděla,
ale milovala sem dotyk jeho těla.
Já sem totiž v jeho teamu musela být,
za instruktora sem ho musela mít.

Protože sem ho měla ráda,
Jen jeho vtipům sem se smála.
Každou chvíli jsme si byli blíž a blíž,
mé sebevědomí bylo výš a výš.

Jednou na začátku mi řekl „Lásko“,
a pak dále: miláčku, puso, krásko
Pak se to stalo, on mě podvedl,
tu hnusnou mrchu z dízy svedl.

Za jeho stanem se spolu líbali,
a nevypadali že by přestali.
Potom sem udělala chybu já,
byla sem moc smutná a naštvaná.

A tak do lesa sem jeho bratra vzala,
tam se s ním líbala a pak litovala.
Pozdě v noci sem si to vyčítala,
A najednou sem svojí lásku potkala.

Sedli jsme si a vyříkali jsme si to,
za úplňku líbali jsme se co to šlo.
Poslední diskotéka i poslední den,
bála sem se že skončí brzo tenhle sen.

Poslední večer jsme si k sobě lehli,
tlukoty našich srdcí jsme zaslechli.
A celou noc hvězdy jsme pozorovali,
dívali se na sebe a povídali.

Vše co sem vám teď hodně dlouho povídala,
byl příběh o tom, jak sem se zamilovala.
Autor Mimao, 14.08.2014
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel