Čajovná
Anotace: Jedna taková veskrze romantická
Letní večer s čajem na ledové tříšti
Letní večer s deštěm, co z oblohy prýští
Letní večer s kouzlem až se hlava točí
S políbením letmým jak jen kmitnou oči
Letní večer, letní den
Letní ráno, letní sen
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: Kamil Princ, Gabriela Green, Lioness, vodnař, Aiury, jitka.svobodova
Komentáře (5)
Komentujících (3)