Mračna

Mračna

Anotace: Básnička o mračnech a o lásce.

 

Nad mojí duší skrání se mračna

mračna mi zatíží obloha jasná

obloha jasná, hvězdy i luna krásná

nad mojí duší skrání se mračna.

Mračna se rozplynou tou tichou tmou,

zas bude smířlivo, já tuším zlo.

To zlo mě zalyká, to zlo mě tíží,

to zlo mě polyká, to zlo se ve mně šíří.

Však láska je silnější než všechny tíže,

však láska je silnější, už se mi lépe dýše.

Tou láskou jedinou já tu chci býti,

tou láskou jedinou chci život svůj žíti.

Autor Evionka, 15.08.2014
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Skrání se mračna? To mě zajímá :)

15.08.2014 22:03:50 | Hesiona-Essylt

líbí

Jako pocit hrozný...

15.08.2014 22:25:26 | Evionka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel