Anotace: ...tiše létající mezi našimi sny :)
Sbírka: IntimListy Kateřině
Nezříkej se sovích per
máš je uzamčené ve svých šlépějích
a nekoukej se na mě tak
- vždyť chci jen tvou teplou náruč.
Odevzdej své oči jako malachity
do krabičky po babiččiných špercích
a podej mi svou ruku přes záclonu
snad tě v ní večer uvidím.
Létáš tiše v korunách mých snů
a hladíš spící domy svými křídly
Mít více než hloupou otázku snad smím:
Pohladíš mně taky?
Nezříkej se opálových vidin
máš je uzamčené v skříni mezi šaty
a nekoukej na mě tak
- vždyť už tady nejsme sami ...