Anotace: Taková malá slátanina... :)
Když se dívám do tvých očí
Krásných jako vesmír sám,
Vidím, jak se život točí
A jsem ráda, že Tě mám.
Když však k Tobě ruce vztáhnu,
Když chci pohladit tvou tvář,
Už na Tebe nedosáhnu,
Pouze vidím Tvoji zář.
Anděl v Tobě skrytý dřímal,
Ukázat Ti cestu měl
Nepil, nesnil, neusínal,
Jen žil, jako Ty´s žít chtěl.
Čekal jenom pokyn shůry,
Abys úsměv moh´ mi dát,
Co zahání noční můry,
Důkaz, jak moc mě máš rád.
A když přišla jeho chvíle
Šel za Tebe bojovat,
Rozzářil se zlatě, bíle,
Dovolil Ti milovat.
Teď však je čas začít znova,
Svobodu Ti musí dát,
V jeho mysli je tvář nová,
Bude chránit, bdít i spát.
Myslím, že to s tou slátaninou musí být jen marketingový tah ;D , který má člověka nalákat a přimět ho k tomu, aby byl mile překvapen ... protože to slátanina opravdu není. Já dal, zase jednou, ST ... a asi dávám i mezi oblíbená díla. :)
24.11.2014 23:47:01 | ElaJah
Vůbec to není slátanina, je to půvabné a takové starodávné. Mně se to líbí.
17.08.2014 21:53:06 | danaska
Vůbec to není slátanina, je to půvabné a takové starodávné. Mně se to líbí.
17.08.2014 21:53:02 | danaska