Lásku rozdávající i přijímající
Anotace: Ať je jakkoliv, bude nám vždy tak, jak sami v sobě rozhodneme...
Slunce na tvé tváři,
nesmrtelně září.
Oči branou do duše,
v níž s láskou nedochází k poruše.
V dešti příjemném postáváme,
lásku kolem sebe rozdáváme.
Tak rádi máme i vločky sněhové,
úsměvy a tváře růžové.
Ve vychřici i krupobytí,
s radostí uctíváme své žití.
Šťastná srdce máme stále,
milujeme Ježíše, jako svého krále.
Komentáře (0)