Schválně předčítám
slabikář posledních dní
nevnímám pocity kolem sebe
Stavím Lego
z nedotčeného materiálu
prosím o pomoc samo Nebe !
Možná již postavil jsem
zámky i vesmírné mlýny
a skrze ně
proplouval do tvé duše
Já nevšiml si,
že cestu nám lemují stíny
a Andělé střílí z kuše….