Jako Michal David
nesnáším loučení
a to se lásko má
asi nikdy nezmění.
Při odchodu z domu
do očí vhání se mi slzy,
když, políbíš mě na rty,
a šeptáš :
.."Lásko vrať se brzy"..
Ještě dát synkovy
pusu na čelíčko
a přikrýt peřinkou
jeho křehké tělíčko.
Pohladit pejsky
co v pelíšku leží,
to už pak opravdu
odchází se s těži.
Může to tak vypadat,
ale neodcházím sám,
všude kam jdu
si vás v srdci nosívám.
A nezapochybuji,
ani na malou chvilku,
že právě já mám,
doma nejlepší rodinku!
..................... MILUJI VÁS !