Vychladnutá
Polib noc
dnes je to naposled
Co ti sbohem dávám
A vrať mi šíp, co ti trčí z hrudi.
Tvou lásku,
Na dobírku,
Jiným přenechávám
Ni měsíc, ni hvězdy
To já jsem dnes sudí.
Vracím ti řetěz, kterýms mě svázal
Prý
Až se změním, najdu si tě
Od té doby ses neukázal
A já se cítím-
Vychladnutě
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Pamína, Aiury
Komentáře (2)
Komentujících (2)