Anotace: Jsem husí kůže po ranní rose.
Cit
-
Jsem jako stálý cit,
každodenní zář,
jíž chtěl bych být
a nemít svou tvář
Jsem husí kůže
po ranní rose,
jsem tělo muže,
jsem tělo bosé
Oblečen nahý,
oslněn věrností,
říkáš mi „drahý“
a to mne přemostí
…
Přes řeku neřestí
na břehy k touze,
lásce a ctnosti
… navěky věků (pouze)
STrašně se mi líbí 8)
17.09.2014 22:17:22 | Lioness
Tak s touhle jsem zajedno, málokterá se mi líbí (má vlastní), na tuhle jsem pyšný a tím víc, že je od srdce :) a děkuji
17.09.2014 22:27:39 | SmallGeorge