Srdíčko moje chce ti říct,
že miluji Tě víc a víc.
Jsi to po čem toužím.
Jsi to co jsem tak dlouho hledal,
co mi nikdo předtím nedal.
Srdíčko mi pořád šeptá,
že jsme duše jedna.
Stvořeni pro sebe,
jak Země a nebe.
LÁSKA, PŘÁTELSTVÍ, DŮVĚRA,
v našem objetí se otvírá.
Jemně Tě pohladit,
sladce Tě políbit,
pevně Tě držet,
usmát se na Tebe,
není to už nebe?
Jsi můj ŽIVOT,
jsi v mých myšlenkách,
přebýváš v mém srdci,
mám Tě ve své duši.
Lásko moje, srdíčko moje,
tahle slova patří Tobě,
nechci to už držet v sobě.
Skutky ti to dokážu,
Láskou svou Ti prokážu.
Štěstí mě konečně potkalo,
a správným směrem se vydalo.
Konečně má něco smysl,
není to jen pouhá mysl.
Je to LÁSKA skutečná,
a taková je jen věčná.
Beru a hodnotím jako osobní vyznání jedné konkrétní osobě. Ona jediná to taky dokáže správně ocenit, protože zatím to poezie není, jen potřeba vyjádřit nějak pocit, kterým autor překypuje.
31.08.2014 19:17:39 | Hesiona-Essylt