Anotace: Původně jsem si svou 150. báseň chtěla schovat na 2000. den tady, ale když už je na světě.. https://www.youtube.com/watch?v=mnMH4vnBHag
vůně bílých leknínů
mi ještě smysly dráždí
jak rudý kov
mi navždy
už vpálila
tvůj stín
tak v labyrintu pavučin
v minulé se mění příští
já nestihla
co chtěla říct ti
když z horkých úst
sis slova bral
ne, mráz mi dosud neslíbal
barvy léta ze vzpomínek
jsem deltami
svých drobných žilek
připoutána k tvým
a s dírou v srdci krvácím
když pohrudím se kradmo toulá
hrstka jehel
za níž šmouha
citů stále zůstává
S dírou v srdci krvácíš jen jednou, ber to pozitivně
jsou i díry, které to provozují častěji...
21.02.2015 22:57:27 | Ultimátní literát
Září tvá slova, stoupají k nebi
stanou se duhou, šancí druhou
a nebo tiše špitnou: "Naposledy"
08.02.2015 20:46:39 | kudlankaW
a bílá s lekníny plyne
ve stínu barvy jiné
jak planý ústa
toužím se vkošatit a touhou zůstat
chci asi malovat
jak stačí změnit slovo
vynechám li i a počnu a
a při tom
v pavučině
slovo ... milovat
20.09.2014 21:31:01 | básněnka
Básněnko, nebudu už dodávat víc, jen prosté děkuju, tvůj dovětek je nádherný, jsem ráda, že je tu u mě :)
21.09.2014 12:39:54 | Sýkorka07