Zamilovánka
Anotace: Před mnoha roky.
Láska ta mi motá hlavu,
srdce buší velice,
v představách si nyní plavu,
navzdory vší logice.
Hormon to je mrška zrádná,
rozum často prohraje,
nepomůže rada žádná,
přeměnil mě v lokaje.
Nosím kytky, líbám vřele,
slibů hned mám milion,
zapomínám na přátelé,
zářím jako lampion.
Tenhle pocit jistě znáte,
mnohý z nás ho prožívá,
pokud celé srdce dáte,
pak je láska mámivá.
Přečteno 651x
Tipy 12
Poslední tipující: Martinecka23, Petbab, Rozina, jitoush, AndreaM, jitka.svobodova, básněnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)