Jak tě popsat?
Anotace: Na jeho popsání mi pouhá slova nestačí.. nic ho nevystihne;)
Chtěla bych popsat tvou tvář,
Popsat slovy tvé rysy,
Zachytit tvých očí zář
A vloupat se do tvé mysli.
Namalovat slovy tvoje rty,
Co krásný úsměv vytvoří,
Co dokáží plnit sny,
Co si mě hned udobří.
Chtěla bych definovat tvoje tělo,
Které mou touhu vyvolá,
Ke kterému by se moje tulit chtělo,
I když se na tebe (ne)podívám.
Přála bych si umět popsat tvou duši
I tvou povahu,
Napsat jak tvé srdce buší,
Jak umíš zvednout náladu.
Zapsat jak hřeje tvé objetí,
Jak svítí ti oči,
Jak tvá slova pohladí
Po bolavé duši.
Chtěla bych tě umět popsat,
Však na tebe mi slova nestačí,
A chtěla bych lásku k tobě popsat,
Co snad nikdy neskončí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)