A mezi námi dech
pápěří vlasů starých dam
a já náhle pomyslela na větu
království za koně
pro bitvy neprohrané
Dokud milujeme, zdají se všechny bitvy býti předem vítěznými a koně jsou vznešení. Čím to jenom je? Že by endorfíny a vyhlídka na noční hemžení? :O)
08.09.2014 08:21:47 | Tichá meluzína
Dokud milujeme...záleží nám velice na tom pápěří dechu, noční skotačivost jsem na mysli neměla, ale každý máme jiné vnímání a to je moc dobře, díky píšťalko:-)
08.09.2014 13:31:18 | básněnka
já ty tvé hrátky s těmi slovíčky zkrátka miluji a neumím jim odolat:-)
07.09.2014 22:29:45 | střelkyně1