Stojím navzdory pocitu
k tobě blíž v citu
něco se mi zdá
být poněkud nejasné.
Stopy k životu
najít, nemáš ochotu
to nejsem já
chtěl bych říci jasné ne.
Prodírám se trním
kapradím
a volám, kdo mě zná
údolí králů prokleté.
Nechci být s tebou, však ani sám
rozhodnutí schovávám
třeba mi někdo radu dá
jak rozsvítit lampy zhasnuté.
Chtěl bych najít rozhřešení.
Chtěl bych najít rozhřešení.
Chtěl bych najít rozhřešení.