Zamilovaná....!
Anotace: Jak si připadám bez tebe....
Bloudím v temnotách a mé srdce hoří
jsem sama bez tebe a svět se mi boří
tvé polibky a surová vášeň mi strašně moc schází
moje srdce a mysl klid nenachází
chci zas tvoji divokost a drsné zacházení
a bláznivé půlnoční procházení
toužím po tom oddat se ti celičká
bez tebe připadám si sama a maličká
potřebuju tebe a pevné objetí
stát se na chvíli tvou mladičkou obětí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)