Vztah bez vášně
Anotace: A přec je to láska...sex ani to ostatní není duležitý..hlavně že je láska..
Už se otřásla zem...
Už jsi mě zas držel...
Už těch pár minut uběhlo..
tak zas za týden..
Jak po dvou letech..
vášen, chtíč mizí..
Někdy si říkám..
jsme svoji, nebo cizí?
Už je po otřesu,
muž znova usíná.
Ukojen v pětiminutovém běsu..
Žena bez vášně umírá...
Přečteno 408x
Tipy 7
Poslední tipující: Red.Ija, Aida, kudlankaW, Frr, Amonasr, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)