SEN
Anotace: jedna z těch prvních
.
Víš co bych chtěl?
Abych Tě v sedmikráskách uviděl.
Abys tam ležela nahá
a já bych zařval TRADÁ,
a políbit Tě šel.
A když bych Tě uviděl,
asi bych se zastyděl,
to pro mé dlouhé hledání a sexuální strádání.
A my políbíme se,
usmějeme se, a pak...
...a pak se rozejdem.
.
Komentáře (2)
Komentujících (2)