Anotace: Nelze ztišit.
Srdce básníka
-
Srdce hlučné,
láskou bijící,
samozvučné,
skrze oči… šílící
Srdce poety,
snílka v příběhu,
je slzami posetý
a dojde k výlevu
a pak…
Básník si tak píše
ve své vlastní říši
o své vlastní míše,
že ho nelze ztišit