Cestovatel
Anotace: Chodíme jen spolu... a občas i sami po sobě.
Rovně až do rána
padáme bez lana.
Kolik let stačí,
než zemřeme v pláči?
Rozcestí bez značek
s bezpočtem zatáček.
A po tvém boku
už spěchám sto roků.
Věčně mým poutníkem
co šlape tam, či sem
vždy po mém břiše...
pak necháš se slyšet,
že děláš to z lásky!
Když češeš mi vrásky,
věrně čekám.
Na cestu… někam.
Přečteno 633x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)