Rty na dveřích od ticha
Anotace: uspěchaně..jedním tahem..
vymyslím si komůrku
jenom malou
kam se schovám
na přání
sám před
sebou
sám
jen
s tebou
neboj,
zahrajem si
krásko,
na šeptanou
sníme
po soustech
sníme
potají
krajíc
celozrné
samoty
já
a
ty
(potichu)
ať nás neslyší
tančíme
po vodní hladině
mluvíme o čápech
proti větru
spolu za ruce
s časem o závod
milujem se
pod tou červenou dekou
pamatuješ?
hráli
jsme si
na
děti
ještě
nenarozené.
vyšeptám
si tě
nahou u břehu
jak
si koupeš
palce
v červáncích
a pliveš
pecky
od třešní
někam
za obzor
před večerem
šeptem
nazí
posvačíme noc
a zapijeme
vodou
z řeky
hvězdy
rozpuštěné
než
nás
najdou
spolu
v komůrce
ale
sotva
dnes
možná zítra
jsem s tebou
a
miluji tě
krásko,
pošeptanou.
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)