Co když...
Anotace: Prostě si to přečtěte.
Nechci se vzbudit a zřít,
že v špatné posteli spím.
Nejsem majetek či prodejná žena,
konečně už možná přichází změna.
Nikomu nepatřím,
jsem ničí
a to je zřejmě tím,
co mě ničí.
Chci být opečovávána a lásku dát.
Musím se však stále ptát???
Komentáře (1)
Komentujících (1)