Anotace: Byl jsem tvůj kočí, poslíček, jenž udělal by pro tebe vše. Teď o něco starší. Mohl bych Ti dát víc než dřív, vždyť zkušenosti přibývají s roky.
Jsi vítr..
jenž slyším když zavřu své oči
jsi šlechtična,
princezna za sedmero horami
no a já?
já byl pouze tvůj kočí.
Jsi paprskem slunce
vždy,
když cítím teplo na svém těle
vzpomínám na naše společné chvíle
a polibky
z kterých bylo nám skvěle.
Už jsou to dvě léta
pár měsíců jenž nejsme spolu,
jsou to jen prázdné dny
a žádné chvíle
kdy šlo by to s námi
nahoru, dolů.