Nechcem byť sám
Býval som sám a bývám sám stále
Chodím po horizontále neustále
A už ma to prestává veru baviť
Žiadnemu nebezpečenstvu sa pre lásku nevystaviť.
Láska, kde sa skrýváš
Láska, kde hladať ta mám
Tak prosím ťa, povedz mi
kde tvoju dlaň nahmatám.
Budem vrávorať na lanách nad priepasťou
lebo až ťa nájdem staneš sa mi náplasťou
na všetky rany, na žiaľ nepredstieraný
na vysoký tep tvojimi prstami nameraný.
Láska, kde sa skrýváš
Láska, kde hladať ta mám
Tak prosím ťa, povedz mi
kde tvoju dlaň nahmatám.