Anotace: Ne vždy něco vyroste.
semínka na rukou od hlíny
zanecháš na zmrzlém poli
stejně nic nevzklíčí ze hlíny
když jí chceš zalévat solí
i kdyby vyrostla jediná
nevložíš jí do své vázy
ač jistě krásná květina
nepřečká ni první mrazy
Ty brďo, moc hezké!
24.09.2014 19:45:26 | Johny65